На Шумщині – новий очільник РДА. Фото

Голова Тернопільської обласної державної адміністрації Степан Барна представив громаді Шумщини краю нового голову райдержадміністрації – Юрія  Головатюка. 

6

Очільник Тернопільщини окреслив завдання, які першочергово потрібно виконувати новопризначеному керівнику району.  Насамперед, це виконання плану мобілізації, забезпечення функціонування центрів реабілітації військовослужбовців, котрі повернулися із зони проведення антитерористичної операції.
Одним із ключових завдань є підвищення рівня економічного зростання та залучення інвесторів.

Голова облдержадміністрації поділився планами на найближчий час. Він зауважив, що заплановано на Шумщині реалізацію таких проектів, як реконструкцію геріатричного відділення у с. Великі Дедеркали та реконструкцію очисних споруд в м. Шумськ.

9

Обговорили  і питання кадрової політики.

«Ми повинні працювати з тими, хто ставить перед собою конкретні цілі та завдання, не зважаючи на політичну приналежність» – зауважив Степан Барна.

Відтак керівник області зачитав розпорядження Президента України Петра Порошенка про призначення головою Шумської райдержадміністрації Юрія Головатюка.

Шумськ РДА

“Сподіваюся, що усі покладені на мене завдання я виконаю, – наголосив Юрій Головатюк. – Так склалося, що Шумський район завжди був на задвірках області…Чи то в силу низького промислового потенціалу, чи то в силу малого людського ресурсу, але я сподіваюся, що за дуже короткий час ми зможемо направити ситуацію в напрямку зростання. Район наш – аграрний.

Незважаючи на те, що наші сільськогосподарські підприємства не є надпотужними, все ж вони забезпечують людей робочими місцями.Задля розвитку району я готовий вислухати та допомогти кожному  в будь-який час”.

Також він запевнив, що  прикладе максимум зусиль, щоб Шумський район був самодостатнім та процвітаючим.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

infoprostir@gmail.com