В Козівській РДА – нове керівництво

Козова РДА4 травня голова Тернопільської обласної державної адміністрації Степан Барна представив громаді Козівщини  нового голову райдержадміністрації – Василя Вітрового. 

Голова Тернопільської обласної державної адміністрації Степан Барна, голова райдержадміністрації Василь Вітровий та голова районної ради П.Репела поклали квіти до стелли «Героям Небесної Сотні».

В актовому залі школи мистецтв відбулося зустріч з активом району та представлення  голови райдержадміністрації Василя Вітрового.

Керівник ОДА наголосив, що у цей непростий час дуже складно проводити реформи, які так необхідні державі. Тому головним завданням влади є консолідація громади.

Голова облдержадміністрації поділився планами на найближчий час. Він зауважив, що заплановано на Козівщині реалізацію таких проектів, як завершення будівництва басейну в Козівськійц ЗОШ №2, заміна водогону в центральній частині селища.

Обговорили  і питання кадрової політики.

«Ми повинні працювати з тими, хто ставить перед собою конкретні цілі та завдання, не зважаючи на політичну приналежність» – зауважив Степан Барна.

Відтак керівник області зачитав розпорядження Президента України Петра Порошенка про призначення головою Козівською райдержадміністрації Василя Вітрового.

Голова Козівської райдержадміністрації в свою чергу подякував за довіру та запевнив, що усі покладені на нього завдання будуть належним чином виконані.

Також він наголосив, що  прикладе максимум зусиль, щоб Козівський район був самодостатнім та процвітаючим.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

infoprostir@gmail.com