Мер Тернополя подав до суду на активіста

судМер Тернополя Сергій Надал судиться із головою громадської організації «Тернопільські підсумки» Тарасом Біланом. Про це розповів сам активіст.

Нагадаємо, активісти у соцмережах повідомляли про те, що коли в лютому 2015р. відбувались запеклі бої під Дебальцевим, коли у страшних боях гинули і наші земляки, коли всерйоз обговорювалось питання введення надзвичайного стану Сергій Надал полетів в Європу на відпочинок.

Міський голова називає це наклепом і тому подав до суду.

Перше засідання відбулось вчора, 5 травня.

«Під час судового засідання ТОГО «Тернопільскі підсумки» повідомили наступне (офіційна позиція): вважаємо Тернопільского міського голову Надала Сергія Віталійовича організатором та очільником Організованого злочинного угрупування що займається розкраданням земель та майна громади та знищує державу Україна з середини… Сергій Віталійович! Подайте в суд нас за це твердження, і ми доведемо, що Ви – ЗЛОДІЙ», – сказали активісти.

Наступне судове засідання заплановане на 12 травня. Початок – о 16.00.

Нагадаємо, це вже не перший судовий позив мера проти організації «Тернопільських підсумків», активісти якої неодноразово допомагали тернополянам протидіяти «свободівському» дерибану землі.

1 коммент. к Мер Тернополя подав до суду на активіста

  1. ганна сказав:

    Як1сь так1 актив1сти чудернацьк1, як баби с1лььк1 б1ля криниц1 – на суд мер подав за неаклеп про по1здку на в1дпочинок. а вони йому у в1дпов1дь про земл1. Оце – дуже живий приклад вс1е1 актив1ст-сько1 д1яльност1 – суц1льна правова неграмотн1сть, вседолзв1л 1 не бажання щось розум1ти в правовому пол1. Я не захищаю пана Надала, Боже борони. Нав1ть на виборах я була обурена його перемогою. Але якщо дивитися у моральномк. чи правовому пол1 – то будь-ласка, якщо ви ведете боротьбу з ким би-то не було, не користуйтеся пл1тками 1 не будьте пл1карками с1льськими – а д1йсно актив1стами : грамотними, вихованими. Не знаете закон1в – вч1ть перд тим. як в1дкрити рот 1 звинувачувати когось. Ви що думаете, коли в1н зум1в стати мером, то в1н зум1е 1 в1дпов1сти вам абсолютно в правовому пол1. А для того, щоб з ним боротися – не треба метод1в середньов1кового селянтка – кос 1 вил, а треба волод1ти знаннями.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

infoprostir@gmail.com