Борщівських міліціонерів провели в зону АТО

Для виконання завдань щодо захисту єдності держави в рамках проведення антитерористичної операції на Схід України відбувають чергові борщівські міліціонери. Проводжати відважних бійців райвідділу міліції зібралися представники районної та міської влади, особовий склад міліції представники самооборони та волонтери району.

Так дев’ятеро міліціонерів, в тому числі начальник РВ УМВС У в Тернопільській області, підполковник Володимир Горб’як вже сьогодні відбувають на Схід України з метою забезпечення правопорядку та виконання інших завдань, покладених на них у зв’язку із проведення мобілізації.

Проводжаючи співробітників міліції у далеку й небезпечну дорогу, заступник голови районної державної адміністрації Орест Ярема побажав бійцям професійної удачі й щасливого повернення додому. З побажаннями сил і наснаги, мудрості та мужності, якнайшвидшого повернення додому і обов’язково з перемогою звернулися секретар міської ради Сергій Шуварівський, голова районної громадської організації «Самооборона Борщівщини» Світлана Соррентіно, координатор Борщівського волонтерського руху проти війни «Воля» Володимир Яворський та редактор районного громадсько-політичного часопису «Галицький вісник плюс» Петро Довгошия.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

infoprostir@gmail.com