На Тернопільщині хлопці виявили страшну знахідку. Фото

Днями у селі Лідихів у Кременецькому районі місцеві хлопці, шукаючи металобрухт, щоб здати його і заробити якусь копійчину, натрапили на дивну купу, нагромаджену з цегли, каміння, старого битого шиферу та гілок. Коли все це розібрали, вражено заклякли — під мотлохом лежав… людський череп.

Налякані хлопчаки відразу побігли додому і розповіли про страшну знахідку дорослим, ті негайно викликали міліцію. Обстеживши територію, правоохоронці знайшли ще й кістки. Припускають, що це останки 38-річного місцевого жителя Сергія, якого, очевидно, вбили, а тіло заховали.

Моторошні подробиці: череп убитого був проламаний і лежав окремо від скелета… Поки триває слідство, місцеві жителі підозрюють, що вбити Сергія могла його дружина, пише Press-centr.

З Валентиною Сергій, уродженець Підгаєцького району, познайомився у Тернополі. Спочатку жили в одному з гуртожитків обласного центру, а коли Валентина потрапила під скорочення у лікарні, де працювала, то сім’я переїхала до Лідихова — у хату її прийомних батьків.

20150515120912
Згодом ситуація з роботою у молодого подружжя поступово налагодилася: Сергій влаштувався на фермі, Валентина — медсестрою у лікарні в Почаєві. Виховували двох діток, добудували до хати веранду і навіть купили машину. Про людське око наче все було у них добре, та чи ладили вони між собою насправді, односельчани сумнівалися, тому що часто бачили то Сергія, то Валентину з синцями на тілі… Якось Сергій, коли був добряче напідпитку, проговорився, що Валентина прив’язала його до стільця капроновими колготками і сильно била. Як доказ своїх слів показував руки, що дуже спухли.

Два роки тому Сергій потрапив в аварію. Після того чоловік почав сильно випивати, опустився і навіть потрапив до психлікарні. Коли повернувся звідти додому, то постійно сидів в хаті, нікуди не виходив, аж раптом минулого року взимку попросив в односельчан, які їздили на заробітки до Росії, щоб взяли його з собою.

Та на заробітках чоловік пробув ледве два місяці: випивав так, що ніхто не хотів тримати такого робітника. Наприкінці лютого чоловік повернувся додому, а за кілька днів селом розійшлася звістка, що Сергій зник. Незадовго перед тим його бачила сусідка, до якої він зайшов по таблетку, бо дуже боліла голова. Виглядав тоді чоловік дуже недобре: був весь побитий, на обличчі запеклася кров. Рідна сестра Сергія подала у розшук, а Валентина на всі запитання, де її чоловік, відповідала, що, мабуть, кудись пішов з дому п’яний. Мабуть, Сергія так і не знайшли б, якби не допитливі хлопчаки…

Після страшної знахідки дружину та дітей зниклого Сергія відразу допитали у райвідділі міліції і з підпискою про невиїзд відпустили додому. Найближчим часом мають провести ДНК-експертизу, щоб точно встановити особу загиблого.

Орест СКОБЕЛЬСЬКИЙ

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

infoprostir@gmail.com