“Такого “бєспрєдєлу” я ще не бачив” – Надал про затримання свого заступника. Відео

НадалМер Тернополя Сергій Надалпрокоментував журналістам події, які підняли на ноги все місто.

Нагадаємо, 19 травня  близько 13.00 до міської ради увірвались силовики в масках, які заблокували вхід в будівлю, нікого не впускаючи і не випускаючи. Окрім того, ломами вони виламувати двері кабінетів усіх заступників та секретаря Надала.

За словами міського голови, чоловіки представились працівниками Управління з боротьби з організованою злочинністю і пред’явили лише рішення суду Печерського району Києва на обшук у кабінеті Камінського.

«Камінського, як будь-якого іншого працівника міської ради, ніхто не затримував на хабарі. Після того, як вони зламали двері у всі кабінети в міській раді: заступника, секретаря, вони зустріли Камінського, пред’явили йому звинувачення та у присутності чотирьох людей з міської ради вчепили наручники. Адвокат наполягав, що це незаконне затримання і жодних підстав нема, бо ніяких дій, ніякого злочину не відбулося», – заявив Сергій Надал.

Він також наголосив, що заступників і його протримали в приймальні майже чотири години, а в цей час  проводили обшук в кабінеті Камінського, тож там могли знайти все, що хотіли, переконаний мер.

Окрім того, під час слідчих дій Володимиру Камінському стало погано. За словами Надала, він страждає на гіпертонічну хворобу. Викликані лікарі швидкої допомоги виявили в чиновника підвищення тиску і наполягали на госпіталізації, проте правоохоронці не дали цього зробити.

Сергій Надал також розповів, що чотири свідки були напідпитку.

Мер вбачає у затриманні політичне замовлення, оскільки партія “Свобода”, представниками якого є міський голова і затриманий, виступають за звільнення міністра внутрішніх справ Арсена Авакова.

“Такого беєспрєдеєлу я ще не бачив. Побита секретар міської ради, порваний одяг, розбиті меблі і виламані двері”, –  каже Надал.

Відео: Олена Ференц

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

infoprostir@gmail.com