Тернопільські бійці поїхали в зону АТО. Фото

PM593image002П’ятдесят бійців батальйону спецпризначення “Тернопіль” вирушили в зону проведення антитерористичної операції. Впродовж місяця хлопці забезпечуватимуть правопорядок в населених пунктах, контрольованих українськими військами.

Для більшості бійців – це вже не перша поїздка на схід. Заступник керівник обласного управління міліції Олег Ляхович звернувся та закликав досвідчених правоохоронців допомагати тим, хто відправився в зону АТО вперше.

– Неодноразово, проводячи ваші ротації, спілкуючись з керівництвом Лисичанської міліції, приємно було чути, що ви справляєтеся з покладеними на вас обов’язками, приємно чути, що батальйон “Тернопіль” на хорошому рахунку в керівництва. Хочеться вірити, що так буде і далі. Бережіть себе, бережіть один одного. Пам’ятайте, що дома вас чекають рідні, близькі, друзі.

Провести татка в зону неоголошеної війни прийшли його маленькі сини. Старшому в червні виповниться два рочки, а молодшому лише два місяці. Орест Романчук на схід їде вже вчетверте. Чоловік каже, що настрій бадьорий, єдине, що важко, це залишати дома дружину з двома маленькими дітьми. Він знає, що їй буде не легко, але Бог допоможе пережити цю розлуку і час пролетить дуже швидко.

Проводжати дитину на війну важко для кожної матері. Вже вкотре каже “до побачення” своєму молодшому сину Тарасу Олександра Гриниха. Усі рази, пригадує жінка, вона не знаходила місця, не спала ночами, чекала, молилася і вірила у щасливе повернення.

– Біль притуплюється з часом. Ти звикаєш до відчуття того, що на душі важко, бо знаєш, що у нього така робота. Ми віримо в те, що вони поїдуть, виконають свою роботу гарно, так, як вони завжди це робили, і щасливо повернуться всі в повному складі додому. Ми їх дуже чекаємо, любимо. Це я говорю не тільки від себе, але і від кожної мами, від кожного, хто їх сьогодні проводжає.

Після благословення священиків бійці вирушили у тривале відрядження.

PM977image007

PM690image003

PM677image004

PM655image005

PM410image006

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

infoprostir@gmail.com