Студент з Тернополя – у півфіналі «Голосу країни». Відео

Лучанко Андрій19-річний тернополянин Андрій Лучанко пройшов випробування першим прямим ефіром п’ятого сезону «Голосу країни» і потрапив до півфіналу шоу.

Андрій надзвичайно душевно і по-новому заспівав легендарну пісню Володимира Івасюка «Я піду в далекі гори». При цьому, як розповів тренер хлопця Святослав Вакарчук, тернополянин сам зробив аранжування до пісні і запропонував її виконати у прямому ефірі. Окрім того, Святослав відзначив, що Андрій – дуже талановитий композитор і пише надзвичайні пісні.

За правилами шоу, до півфіналу могли потрапити лише двоє учасників від кожної команди тренерів – Тіни Кароль, Потапа, Олександра Пономарьова і Святослава Вакарчука. При цьому один учасник проходив далі за результатами голосування глядачів, іншого мав обрати тренер.

Саме українці віддали за тернополянина найбільшу кількість голосів і дали йому можливість поборотись за перемогу в «Голосі країни».

Нагадаємо, Андрій Лучанко навчається на філософа і викладає англійську мову діткам молодших класів. Саме учні вмовили хлопця взяти участь у шоу, і впродовж всіх етапів проекту підтримують його у залі. Андрій розповів, що хоче виграти у проекті, щоб мати можливість заробляти співом на життя і щоб його мама повернулась із заробітків з-за кордону.

Вітаємо нашого земляка і бажаємо йому перемоги!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

infoprostir@gmail.com