Студент з Тернополя змагатиметься за перемогу в телешоу

Лучанко Андрій19-річний Андрій Лучанко з Тернополя потрапив до фіналу п’ятого сезону талант-шоу «Голос країни» на телеканалі 1+1.

Вже сьогодні разом із трьома іншими фіналістами він змагатиметься за перемогу в проекті. Учасники виступлять в прямому в ефірі, після чого глядачі своїм голосуванням оберуть переможця.

Разом з Андрієм за звання «Голосу країни» борються екс-солістка гурту «Гарячий шоколад» Тетяна Решетняк (команда Потапа), донеччанин, який разом зі сім’єю переїхав з зони АТО до столиці, Антон Копитін (команда Тіни Кароль) і екс-учасник «Фабрики зірок» Євген Толочний (команда Олександра Пономарьова).

Нагадаємо, Андрієві – 19 років. Він навчається на філософа і викладає англійську сову діткам молодшим класів. Саме вони переконали тернополянин взяти участь у шоу і підтримують цього на кожному етапі шоу. Хлопець називає їх своїми талісманами.

До слова, враховуючи голосування на офіційній сторінці «Голосу країни» в соцмережах, Андрій має всі шанси перемогти у шоу. Він і учасниця команди Потапа отримали найбільшу кількість голосів і під час попереднього прямого ефіру: Андрій – 72%, Тетяна – 75%.

Тож підтримайте нашого талановитого земляка своїми голосами. Слідкуйте за ефіром шоу, яке розпочнеться 7 червня о 21.00.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

infoprostir@gmail.com