В Тернополі за “голову” мера пропонують 50 000 гривень!

НадалЯк стало відомо ТОГО «Тернопільским підсумкам» в Тернопільській міській раді дано доручення працівникам ЖЕКів розповсюдити по скриньках житлових будинків газету однієї з партій…

“Ми не будемо говорити, куди «полтінік» (він же Надал S.V.) поклав гроші за розповсюдження партійної преси, знаємо напевно, що працівники ЖЕКів за це не отримали жодної копійки”, – кажуть активісти.

З метою недопущення повернення тоталітарних режимів в Україні, унеможливлення зловживання владою ТОГО «Тернопільскі підсумки» оголошують винагороду за :наступні відео докази:

50 000 грн. – за відео, на якому Надал С.В. дає доручення про розповсюдження через структури міської ради будь – яких листівок, брошур, тощо, що не мають жодного відношення до роботи міських комунальних підприємств.

30 000грн. – за відео, на якому Лесів М. (начальник управління ЖКГ) дає доручення про розповсюдження через підлеглі структури міської ради будь – яких листівок, брошур, тощо, що не мають жодного відношення до роботи міських комунальних підприємств.

10 000грн. – за відео, на якому керівники ЖЕК – ів дають доручення про розповсюдження через підлеглі структури міської ради будь – яких листівок, брошур, тощо, що не мають жодного відношення до роботи міських комунальних підприємств.

5000грн. – за відео, на якому працівники ЖЕК – ів розповсюджують в робочий час, листівоки, брошури, тощо, що не мають жодного відношення до роботи міських комунальних підприємств.

 

 

Голова Тернопільської обласної

громадської організації

«Тернопільські підсумки» ____________ Білан Т.Б.

 

P.S.1. Прочитавши вищенаведене, прошу собі задати запитання: Чи ми хочемо повернення Януковича, але в іншій людській подобі, чи хочемо мати вільну демократичну державу та місто?

  1. Відповідне подання про перевірку достовірності інформації направлено до УМВСУ.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

infoprostir@gmail.com