Сьогодні в Тернополі бійці приготують солдатську їжу

АТо їжаОрганізатори фестивалю “Файне місто”, який пройде в Тернополі 3-5 липня, надали можливість волонтерам Логістичного центра допомоги бійцям АТО провести власні атракції, аби зібрати кошти для українського війська. Зокрема, відвідувачів феста очікуватиме цікава та смачна програма від Цетру.

Одним із “цвяхів” програми буде справжнісінька польова кухня, яку надає 44-та артилерійська бригада, котра базується у Тернопільській військовій частині. Ще одна “родзинка” – військові самостійно на похідній кухні готуватимуть смачнющі страви – уху та кашу. Таким чином, доведуть, що самотужки вміють заробляти гроші для військових потреб та підтримають позитивний імідж 44-ої бригади. А ще на фестивальників очікують фірмові страви на мангалі від волонтера Богдана – “Воєнний шашлик” та “Офіцерські ковбаски”.

Також діятиме фотозона, де бажаючі за символічну плату від 5 гривень, зможуть одягнути військове спорядження, бронежилет, каску, тернопільські берци, взяти в руки використану “муху” та зазнимкуватися на фоні танка. А ще всі охочі зможуть написати листи українським оборонцям аби підтримати їхній бойовий дух.

“Отож, чекаємо на вас три дні поспіль – п’ятниця, субота, неділя. Шукайте нас на території безкоштовного наметового містечка біля мистецької арт-локації. Усі кошти виручені з продажу наших наїдків та фотографування біля фотозони, будуть використані на потреби бійців АТО, зокрема, частина грошей піде на закупку оптики (біноклі, прилади нічного бачення) для дивізіонів 44-ої бригади, які зараз перебувають на сході”, – кажуть волонтери.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

infoprostir@gmail.com