В Тернополі ціна на гречку б’є рекорди!

З кожним днем на прилавках магазинів гречки усе менше і менше, а ціни усе вищі і вищі.

Головна зброя підкупу виборців, продукт завдяки якому свого часу прославився Геннадій Корбан, навіть отримавши уже легендарне звання “Маршал Гречка”, знову опинилась в епіцентрі числених чуток і шаленого ажіотажу, пише Звістка.

Справа в тім, що ціни на гречку зростають в геометричній прогресії, залишивши і без того убогий український народ без настільки важливого і цінного продукту харчування.

В той час, коли багато хто трейдерів переконують в тому, що головна причина здорожчання полягає у зменшенні запасів стратегічного продукту, більшість експертів ринку сходиться на тому, що це елементарна змова тих самих трейдерів. На їх думку, сьогодні ринок продажів гречки повністю контролюється 5-6 великими підприємствами, які й диктують свої умови та притримують продукцію в намаганні роздмухати штучний ажіотаж, щоб вигідніше продати свій товар.

Також експерти прогнозують, що найближчим часом пристрасті вляжуться і ціни поповзуть вниз. А в цей самий час ціни на гречку в тернопільських магазинах зупинились на рівні від 30 до 45 грн за 1 кілограм, зрівнявшись за вартістю з кілограмом курятини. Ось такий парадокс і дивина.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

infoprostir@gmail.com