В Тернополі обрали найкрасивішу студентку. Фото

Студентка факультету економіки та управління Тернопільського національного економічного університету Василина Слебедюк виборола титул «СтудМіс Тернопільщини-2016».

Другою СтудМіс стала Вікторія Мульська з ТНПУ, перша СтудМіс – Яна Георгієва з ТНТУ.

У Тернопільському драмтеатрі відбулося справжнє свято краси, грації та таланту. Чотирнадцять красунь змагалися за титул «СтудМіс Тернополя-2016».

У фіналі регіонального конкурсу краси «СтудМіс України 2016» брали участь переможниці з чотирьох університетів Тернополя – економічного, педагогічного, медичного та технічного. Дівчата тривалий час ретельно готувалися до конкурсу, адже кожна з них мріяла про корону. Відтак, конкурсантки навчалися мистецтву дефіле, займалися з кращими хореографами, фотографами, візажистами та стилістами міста і, звісно, підтримували фізичну форму, аби вже ввечері достойно виступити перед публікою та поважним журі.

Найкрасивіша студентка Тернополя – Василина Слебедюк представлятиме наше місто та Тернопільський національний економічний університет згодом і на всеукраїнському конкурсі «СтудМіс Україна-2016», повідомляє прес-служба вузу. Тернопільські красуні достойно проявили себе на минулорічних конкурсах. Так, у 2015-му Олена Смакоус здобула у конкурсі краси «СтудМіс України 2015» титул «СтудМіс Глядацьких симпатій 2015», а у 2014-му перемогу у конкурсі «СтудМіс України 2014» здобула яскрава красуня з Тернополя Ольга Росоха.

 

MsfLabZqphQ

ib93lQkhMsg

k-p4D-kF_MM

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

infoprostir@gmail.com