Жителі села на Тернопільщині шокували медиків відомого телепроекту. Відео

Фахівці медичного проекту “Я соромлюсь свого тіла” побували в селі Стінка Бучацького району на Тернопільщині.

Там вони облаштували польовий госпіталь.

Кожен бажаючий селянин зможе відвідати пункт прийому та розповісти лікарям про свої проблеми.

Саме в цьому селі проживає релігійна громада – аміші. Представниці цієї групи практично все свідоме життя ходять вагітними.

Все тому, що вони не вітають засоби контрацепції та інші блага цивілізації. Саме тому в кожній родині тут близько 15 дітей… Фахівці проекту Я соромлюсь свого тіла 3 дуже хвилюються станом здоров’я амішів, але виявиться, що запросити їх на обстеження – справа не з легких…

264459_2

У польовий госпіталь прийде хлопчик Ігор разом зі своєю тіткою. У дитини виявлено лімфостаз. Все почалося зі звичайного забиття коліна, а закінчилася відмовою від хлоп’ячих радощів… Одна нога Ігоря більше в обсязі і постійно збуджена. Хлопчикові важко перебувати на ногах тривалий час, а також грати у футбол зі своїми однолітками, пише ukr.media.

aec702f8702c86842a4c231a93585410_XL

Ще одного заплаканого хлопчика принесуть у госпіталь з проблемою опіку. Малюк перекинув на себе каструлю з окропом, після чого потрапив реанімацію. Хлопчикові довелося зробити пересадку шкіри. Після цього він не спить ночами і постійно чухає спину, здираючи шкіру.

До Людмили Шупенюк прийде представниця амішів – Ольга. У жінки вже 8 кесаревих розтинів! Відмова від засобів контрацепції виснажила її організм, але Ольга не збирається запобігати вагітності. З’ясується, що у пацієнтки стоншення на місці рубця стінки матки. Чим небезпечна така проблема, дивіться у сюжеті програми.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

infoprostir@gmail.com