У Тернополі заборонили рекламу зі словами «Росія» та «Москва»

За поданням міського голови Сергія Надала на черговій сесії міської ради прийнято рішення про заборону реклами та інших вивісок, які пов’язані зі словом «Росія», «Російська Федерація», а також їх перекладів іншими мовами.

У рішенні зокрема, йдеться: «Заборонити у Тернополі розміщення інформаційних вивісок, у яких використовуються слова «Росія», «Російська Федерація» та похідні від них слова або словосполучення. Керівникам, співвласникам, власникам підприємств, установ, організацій, фізичним особам-підприємцям у 10-денний термін провести оперативні заходи щодо демонтажу вивісок, оголошень, щитів, таблиць, дощок тощо, що не відповідають даному рішенню». Також, за пропозицією депутатів, заборонили використання і слова «Москва».

Як зауважив міський голова Сергій Надал, цьому рішенню передувало звернення націоналістичних громадських організацій Тернополя.

«Ми отримали звернення від ряду громадських та патріотичних організацій міста Тернополя, які запропонували прийняти на сесії міської ради і заборонити використання в нашому місті рекламні оголошення, щити, таблиці, тощо, у яких використовується слово або словосполучення пов’язані з країною-агресором, – розповідає Сергій Надал. – Враховуючи це звернення, на сесії і було прийняте відповідне рішення».

1 коммент. к У Тернополі заборонили рекламу зі словами «Росія» та «Москва»

  1. ганна сказав:

    а на вокзал1 оголошення про по1зд Льв1в-Мрсква подати можна? Чи в1н мовчки буде сл1дувати? Коли хоч у вас розум буде. депутати придурковат1. Краще б подивилися у якому становищ1 у вас дитяча 1нфекц1йна л1карня та 1 1нш1 не кращ1. Звичайно. тут треба прикласти голову. руки. А 1д1отьк1 заборони не потребують н1 розуму. н1 кошт1в. Так – сиди 1 патякай. Що в1д того легше вас стало. 1д1оти безм1зков1.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

infoprostir@gmail.com