В селі на Тернопільщині вже майже рік люди живуть без води!

Заступник голови Чортківської райдержадміністрації Іван Віват взяв участь у виїзному засіданні робочої групи щодо забезпечення водопостачання в с. Криволука.

До робочої групи ввійшли: начальник відділу техногенно-екологічної безпеки В.З.Майка, начальник відділу водних ресурсів О.Т.Озерянець, водники Чортківського району, представники районної державної адміністрації та сільський голова.

Виїзному засіданні робочої групи передувало те, що на голову Тернопільської ОДА С.С.Барни надійшло звернення від жителів с.Криволука, які звертаються із проханням посприяти їм у бурінні свердловини.

У зверненні йдеться про те, що ще із липня місяця минулого року у селі не має води. Через те, що паї жителів даного села знаходяться у ПАП «Довіра» то частково воду привозять із с. Стара Ягільниця. Жителі села неодноразово зверталися до відповідних осіб аби їм пробурили свердловину, але дана проблема залишилася нерозв’язаною.

Для початку робоча група обговорила робочі аспекти та план дій у сільській раді, опісля усі виїхали оглянути територію де планується буріння свердловини, а також поспілкувалися із жителями с. Криволука. До слова у даному селі проживає близько 130 жителів. Центрлізоване водозбезпечення відсутнє так само як відсутня вода у приватних креницях.

В результаті, спільними зусилями керівників району та області, жителям села Криволука було проінформовано, що після 15 червня поточного року планується приїз підрячика для підготовчих робіт.

Користуючись нагодою, жителі села звернулися до заступника голови райдержадміністрації Івана Вівата із іншими наболілими питаннями, які керівник пообіцяв у скорім часі вирішити.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

infoprostir@gmail.com