Світлина фотографів з Тернополя стала кращою у США. Фото

Американське видання The Huffington Post опублікувало 25 весільних фотографій, “які є чимось більшим, ніж просто добіркою красивих картинок”.

Як повідомляє весільний портал “Пара молода”, міжнародний фоточарт «FEARLESS AWARD» нещодавно представив свою чергову колекцію найкращих фото з усього світу. А The Huffington Post відібрав з цих 125 переможців 25 весільних фотографій.  Очолила рейтинг нью-йоркського видання світлина тернопільської фотостудії MONRO photography.

“Fearless photographers” представили фото братів Михайла і Віталія Шпеників так:

nov_21jun2

Вони, можливо, змокли до нитки, але ця пара, безумовно, захоплена зливою і цим моментом, коли вони разом. Фотограф “упіймав” їх у тісних, щасливих обіймах під парасолькою і дозволив краплям дощу залити передній план. Світло, пастельні тони усього кадру роблять цю світлину м’якою і романтичною.

Зйомки відбувалися на майстер-класі львівського фотомайстра Володимира Щурка, злива на світлині – не бутафорна. Це справжня негода, яка спершу могла зіпсувати навчання. Але винахідливий тренер дав моделям парасольку і повів учасників курсу працювати під зливою.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

infoprostir@gmail.com