Скільки жителів Тернопільщини отримали субсидії?

Згідно статистики призначення та нарахування субсидій, жителі 187 тисяч домогосподарств Тернопільщини отримують субсидії згідно відповідної статистики призначення та нарахування субсидій.

Це близько 600 тисяч громадян.

Про це повідомив директор департаменту соціального захисту населення Тернопільської облдержадміністрації Вадим Боярський під час брифінгу на тему «Особливості отримання субсидій».

«Раніше ця кількість була вищою — майже 200 тисяч. Та у зв’язку з літнім періодом отримувачів субсидій дещо поменшало. Для порівняння, у 2014 році серед отримувачів субсидій налічувалося 40 тисяч домогосподарств, — розповів Вадим Боярський. — До слова, торік соціальні інспектори виявили факти, коли громадяни, щоб отримати субсидію, подавали недостовірну інформацію. У такому разі призначення субсидії припиняється і порушник зобов’язаний повернути всі кошти, які держава витратила на нього за оплату житлово-комунальних послуг. Фактично штрафних санкцій як таких немає. Загальна сума виявлених порушень становила 400 тисяч гривень, з яких 60% вже відшкодовано».

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

infoprostir@gmail.com