В Тернополі “замінували” університет

Уприміщення фойє Головного управління Національної поліції в Тернопільській області прийшов молодий чоловік і, відмовляючись назвати свої анкетні дані, повідомив чергового про те, що на другому поверсі Тернопільського національного економічного університету закладено вибуховий пристрій.

Повідомлення одразу було внесено до журналу єдиного обліку, а до вищого навчального закладу виїхали всі екстрені служби, у тому числі вибухотехніки та кінологи. Зважаючи, що у розпалі вступна кампанія, з університету довелося евакуйовувати людей. На щастя, жодних вибухових предметів та речовин, у приміщенні вишу знайдено не було.

Працівники управління кримінальної поліції затримали молодого чоловіка, котрий повідомив про замінування. Ним виявився житель обласного центру, 1994 року народження. Свій вчинок зловмисник пояснив бажанням перевірити, як відреагують правоохоронні органи на подібне повідомлення.

Зі слів матері юнака, він є студентом, навчається на юридичному факультеті, проте страждає на психічні розлади. В момент загострення лікується в психоневрологічному диспансері. Проте цього разу рідні упустили момент прогресування недуги.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

infoprostir@gmail.com