На Тернопільщині ще три райони – проти нових тарифів на “комуналку”

Представники “Батьківщини” у Кременецькій, Збаразькій районних та Скалатській міській радах винесли на розгляд сесій питання про несправедливі тарифи на житлово-комунальні послуги для населення.

У всіх згаданих радах депутати підтримали звернення Тернопільської обласної ради до вищого керівницва держави, засудивши тарифну політику Уряду України.

“В умовах глибокої та всебічної економічної кризи, загального зубожіння населення вважаємо, що дії вищої влади України з фактичного нехтування інтересами українського народу, перекладання тягару вирішення економічних проблем на плечі простих українців є неприпустимими і суперечать суті Конституції України та духу Революції Гідності, а замість реальної боротьби із зловживаннями у газовій та енергетичній сфері ведуть лише до формування нових непрозорих та тіньових схем, що дозволить нечесно збагачуватися олігархічним кланам”, – йдеться у зверненні.

Нагадаємо, що попередньо вже 10-ть районних та 6-ть міських рад підтримали звернення “Батьківщини” щодо необгрунтованих тарифів. А також, виступили з вимогою до представників держави: вжити невідкладних заходів для переходу на використання газу українського видобутку на потреби населення та прийняти обгрунтовані ціни на газ, електроенергію й комунальні послуги з урахуванням доходів громадян.

batkivshchyna.te.ua

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

infoprostir@gmail.com