В Тернополі стане на три зірки більше

Традиційно на День міста у Тернополі вшановується пам’ять визначних особистостей, які зробили значний внесок у розвиток міста та прославляли його своєю працею в Україні та світі почесним відкриттям пам’ятних зірок. Цьогоріч Алея зірок у місті поповниться одразу трьома зірками.

Міський голова Сергій Надал розповідає, що перша зірка буде присвячена учасникам АТО.

«Минулого року ми відкрили зірку у формі квіток терену – одного із символів Тернополя усім волонтерам. Тоді вона не мала жодного прізвища і була присвячена усім тернополянам, які допомагали бійцям АТО. Цього року ми вшануємо самих бійців АТО також без прізвищ. Адже тисячі українських воїнів, які сьогодні захищають нашу землю від російських окупантів, гідні визнання», – каже очільник Тернополя.

Друга зірка буде відкрита відомому композитору, співаку, автору багатьох пісень Андрію Підлужному, а третю встановлять в пам’ять про відомого актора Мирослава Коцюлиму.

Офіційно відкриють зірки на вул. Гетьмана Сагайдачного на День міста, 28 серпня о 15.30 год.

Довідка: Алея зірок у Тернополі відкрита 28 серпня 2011 року, розташована на вул. Гетьмана Сагайдачного. У попередні роки вона поповнилася іменами Олени Підгрушної, Казимира Сікорського, Василя Бурми, Лесі Романчук, Степана Галябарди, Михайла Форгеля, Любомири Бойцун та інших.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

infoprostir@gmail.com