Шокуючі методи навчання в тернопільській школі!

Про реалії виховного процесу, які дивують, розповіла мама одного із учні школи №19 міста Тернополя.

По-перше, за словами жінки, уроки музики в навчальному закладі проводять в коридорі. Як пояснив директор, це відбувається тому, що діти понищили кабінети.

“Чи відомо мерії, що дітям урок музики проводять у коридорі? На запитання директор відповідає, що діти понищили кабінети. Це просто неподобство! Завтра Ярема Г. В. вижене дітей на двір і скаже, що понищені класи. Тому, власне, виникає питання чи це правомірно проводити уроки на коридорі?”, – запитує тернополянка.

Окрім того, шокуючою є ще одна заява матері учня. Виявляється, у на уроках фізичної культури і дівчатка, і хлопчики змушені переодягатися на очах один у одного.

“Друга ситуація і питання, яке викликає велике занепокоєння, полягає в тому, що керівники класів на чолі із директором в початковій школі провокують у дітей сексуальну активність: дітей змушують переодягатися на урок фізичного виховання перед усім класом, чим саме викликають у дітей паніку, істерику, порушують право на честь і гідність людини і дитини. Я вже мовчу про старші класи… Сором…

Не забезпечивши окремого приміщення для хлопців і дівчат, не маючи роздягалень, умов врешті-решт змушують дітей роздягатись один перед одним. Це ганьба для навчального закладу”, – обурюється жінка.

Тому тернополянка вимагає провести перевірку у школі №19 і прийняти відповідні міри.

 

%d0%b1%d0%b5%d0%b7%d0%b8%d0%bc%d0%b5%d0%bd%d0%b8-1-%d0%ba%d0%be%d0%bf%d0%b8%d1%8f

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

infoprostir@gmail.com