Через нерозчищені дороги люди йдуть на роботу пішки. Фото

Неспроможність комунальних служб вчасно та якісно боротися з погодніми умовами далася взнаки сьогодні вранці. Якщо в неділю велика кількість тернополян намагалася пересидіти вдома, то у понеділок довелося іти на роботу.

За цілий вчорашній день комунальники так і не змогли розчистити вулиці. Сліди снігоочисної техніки були ледь помітними на основних дорогах міста. В дворах будинків люди самостійно відкидали сніг, аби спробувати виїхати, або хоч підготувати виїзд до понеділка. Вже сьогодні з самого ранку робота комунальників значно пожвавішала. Складається враження, що у них також вчора був вихідний. Та сама невчасність прибирання снігу завдала клопотів жителям міста. Досі існують проблеми із доставкою у велику кількість магазинів свіжих продуктів, які мають короткий термін зберігання, на вулицях підвищена загроза аварійності та травматизму, існують проблеми із переміщенням людей по місту. Громадський транспорт вийшов на маршрути в надзвичайно малій кількості, а служби таксі майже не доступні через заблоковані в снігах автомобілі та нерозгорнуті прибудинкові території. Тернополяни йдуть на роботу вузькими натоптаними стежками. Через це руху дуже повільний. Та й відстані доводиться долати чималі.

imag3747

Тернополяни йдуть пішки з вулиці Микулинецької

1 коммент. к Через нерозчищені дороги люди йдуть на роботу пішки. Фото

  1. Zinoviy сказав:

    Цікаво: коли у міській владі появляться люди думаючі? В одному класі (старшому) однієї тернопільської школи нині аж два учні!?!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

infoprostir@gmail.com