Скільки “світить” депутату-сутенеру з Тернопільщини?

Скандал із присмаком «полунички» розгорівся ще кілька місяців тому у невеличкому селі Почапинці на Тернопільщині. 35-річного депутата місцевої сільської ради підозрюють у розбещенні неповнолітніх, звідництві та розпусті. Наприкінці грудня справу, врешті, передали до суду, а односельці «сутенера» шоковані: мовляв, ніколи б не подумали, що такий порядний і скромний чоловік на таке здатен.

Село Почапинці Тернопільського району знаходиться всього за кілька кілометрів від обласного центру, на березі річки Руда. Скромні сільські хати, акуратні двори, де проживає заледве дві тисячі мешканців, церква, школа, бібліотека, пошта та навіть кілька магазинів. Словом усе, як у всіх. Тому новина про депутата-організатора борделю стала для селян, як грім серед ясного неба.

Село Почапинці ні чим не відрізняється від інших сіл західної України.

– Він одружений чоловік, двох дітей має, порядна сім’я. На сесії завжди приходить в костюмі, краватці, просто в голові не вкладається, що він до такого міг додуматися, – розповідають кореспонденту PRESS-ЦЕНТР у Почапинській сільській раді. – В це навіть повірити складно.

Однак звинувачення небезпідставні, бо є докази, свідки та жертви збоченця. Останньою із них стала 14-річна школярка із міста Дубно на Рівненщині. Власне, відмова цієї дівчинки виконувати забаганки дорослого дядька і вивела на нього правоохоронців.

35-річний сільський депутат знайомився зі своїми жертвами через Інтернет, розповідають деталі у відділі комунікації ГУ НП у Тернопільській області. Називався молодим, заможним бізнесменом, котрий бажає одружитися. Яку ж молоду дівчинку не звабить така перспектива? Їх навіть не насторожувало те, що кавалер зареєстрований у соцмережах під досить дивним іменами – «Роман Шухевич» та «Влад Котик».

– Спілкування тривало близько п’яти місяців, – розповідає слідчий Тернопільського відділу поліції Мирон Шеремета. – Теми для розмов дорослий чоловік обирав досить відверті, хоча розумів, що має справу із неповнолітніми. Коли жертва вже повністю довіряла своєму співрозмовнику, просив надіслати інтимні фото, нібито, щоб подивитися, з ким матиме справу. Мовляв, дуже зайнятий і зустрітися ніколи. Аби ввійти в довіру, через ммс-повідомлення надсилав і свої відверті кадри.

Як тільки фото дівчини опинялися в депутата, романтика зникала. Він вимагав, аби вона займалася проституцією. Зустріч з клієнтами організовував сам. Їх, до речі, теж шукав через Інтернет, розмістивши оголошення про надання інтимних послуг. Гроші дівчата віддавали йому. Якщо дівчина відмовлялася займатися проституцією, шантажував – погрожував розмістити її інтимні фотографії в Інтернеті.

Так збоченець «працював» майже два роки. Дівчата обслуговували клієнтів в тернопільських готелях, беручи за свою «роботу» від 600 до 1000 гривень.

Єдиною, хто не погодилася, стала школярка з Рівненщини. Отримавши її відверті фото, смаки збоченця зросли – депутат забажав, аби вона зняла відео, на якому вступає в інтимні стосунки з іншою дівчиною. Коли та відмовилася, наступного дня її відверті фото вже були на сторінках у соцмережах, і їх побачила вся школа.

– Фото з’явилися на сторінці «Вконтакте», це була учениця нашої школи, – розповідає «Надзвичайним новинам» заступник директора СШ №5 міста Дубно Оксана Мельник. – Нам вона сказала, що надсилала ці фото своєму коханому хлопцеві.

Цей інцидент спровокував в провінційному містечку скандал. Дівчинку перевели в іншу школу, а її кривдником зайнялася поліція. Йому тепер загрожує до 10 років в’язниці.

– Чоловіку оголошено підозру у порушенні одразу чотирьох статей Кримінального кодексу, – кажуть у відділі комунікації Головного управління національної поліції в Тернопільській області. – Це розбещення неповнолітньої особи, примушування неповнолітньої особи до участі у створенні зображень порнографічного характеру та їх розповсюдження, звідництво для розпусти з метою наживи та втягнення в зайняття проституцією кількох осіб з використанням шантажу.

Зараз депутат-сутенер під домашнім арештом до завершення судового розгляду. Його дружина про «бізнес» чоловіка дізналася від оперативників. Із односельцями вона наразі не спілкується, уникає зустрічей.

1 коммент. к Скільки “світить” депутату-сутенеру з Тернопільщини?

  1. ганна сказав:

    От же придурок с1льський.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

infoprostir@gmail.com