На Теребовлянщині чоловікам, які підуть до армії, дадуть по 7 тис. грн

Під час позачергової сесії Теребовлянської районної ради депутати одноголосно підтримали та прийняли програму стимулювання громадян району, направлених Теребовлянським районним військовим комісаріатом для проходження військової служби за контрактом у Збройні Сили України у 2017 році.

Програма спрямована на своєчасне та якісне виконання визначених для Теребовлянського району планових завдань з відбору кандидатів на військову службу за контрактом у Збройних Силах України. Метою програми є матеріальне заохочення громадян району, які виявили бажання та були відібрані для проходження служби у 2017 році.

Завданням програми, яка за ініціативи РДА реалізовуватиметься протягом 2017 року, є популяризація на території району військової служби за контрактом у ЗСУ, а також позитивна динаміка росту кількості подачі заяв кандидатами.

Виконання програми передбачає виплату одноразової грошової допомоги у сумі 7 тисяч гривень кожному жителю Теребовлянського району, який має бажання та направлений Теребовлянським РВК для проходження військової служби за контрактом у Збройні Сили України. Фінансування здійснюватиметься для 80 кандидатів з розрахунку виконання орієнтовного планового завдання для району.

Так, загалом для цього буде виділено 560 тисяч гривень, 119 тисяч з яких – із районного бюджету, решта – із бюджетів об’єднаних територіальних громад.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

infoprostir@gmail.com