На Тернопільщині відкрили 14 поліцейську станцію. Фото

У селі Товстолуг Тернопільського району відбулися урочистості з нагоди відкриття багатофункціональної поліцейської станції. Мешканці навколишніх сіл відтепер матимуть можливість будь-якої пори доби звернутися за допомогою не тільки до правоохоронців, а й до медиків та до керівника громади.

На станції функціонуватиме амбулаторія та приймальня старости територіальної громади. Повідомлення від громадян прийматимуть троє працівників поліції та оперативно реагуватимуть на звернення про скоєні злочини чи правопорушення.

Керівництво обласної поліції подбало про комп’ютерне та службово-технічне забезпечення для належного функціонування правоохоронної установи.

Реалізація такого проекту стала можливою завдяки тісній співпраці поліцейських та представників органів місцевого самоврядування. Відремонтували приміщення станції за кошти громади та державні субвенції.

Очільник Головного управління Національної поліції краю Олександр Богомол сподівається, що завдяки ефективній роботі кількість правопорушень на цій території суттєво зменшиться.

Проект зі створення поліцейських станцій на Тернопільщині триває і вже найближчим часом планується відкриття ще двох подібних правоохоронних установи в обласному центрі.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

infoprostir@gmail.com