В Тернополі зірвали джек-пот лотереї у розмірі 190 тис. грн

За результатами проведення 654 тиражу державної лотереї ТОТО «Спортпрогноз» стало відомо про зрив головного призу у розмірі 190 000 гривень.

Наразі відомо, що виграшну ставку було зроблено в місті Тернопіль, а саме у магазині «СПОРТЛІГА», що розташувався за адресою: майдан Перемоги,4б. На свою гру переможець витратив всього 6 гривень. При цьому вартість однієї ставки у лотереї – 3 гривні.

Оператор державних лотерей «М.С.Л.» щиро вітає переможця й інформує, що для оформлення виграшу необхідно звернутись до найближчого представництва компанії.

Нагадаємо, що за правилами проведення лотереї «Спортпрогноз», виграти джек-пот може гравець, який правильно передбачить результат проведення 12 футбольних матчів, які зазначені у тиражі. Для отримання головного виграшу необхідно правильно вказати переможців або передбачити нічию. Грошові призи також очікують на тих гравців, які зможуть правильно вгадати результат 11 та 10 пар футбольних матчів.

У тиражі №654 футбольні знавці мали змогу зробити ставки на матчі, що відбувались на території України, Німеччини, Англії, Іспанії та Франції. Після того, як джек-пот лотереї «Спортпрогноз» було зірвано, його розмір повернувся до стартової відмітки у 100 000 гривень. З кожним новим тиражем його розмір збільшуватиметься на 10 000 гривень поки не знайдеться черговий футбольний знавець, який вгадає результат 12 пар футбольних матчів.

Звертаємо увагу, що цей виграш став третім головним призом лотереї «Спортпрогноз», який було виграно у 2017 році. Нагадаємо, що «Спортпрогноз» – єдина ТОТО лотерея в Україні зі своїм власним джек-потом і саме ця лотерея посідає перше місце серед інших за частотою зривів джек-поту серед гравців.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

infoprostir@gmail.com