В Чортківській міській раді затримали чиновника-хабарника

Прокуратура Тернопільської області повідомила про затримання під час отримання хабара начальника відділу однієї із міськрад Тернопільщини.

Так, прокурори разом із слідчими Нацполіції та співробітниками СБУ викрито начальника відділу архбудконтролю. Чиновник отримав 5 000 гривень за реєстрацію декларації про готовність до експлуатації житлового будинку.

Посадовцю повідомлено про підозру за частиною третьою статті 368 Кримінального кодексу України.

Водночас новинний сайт Тема повідомляє, що затриманим є начальник відділу державного архітектурно-будівельного контролю Чортківської міської ради Андрій Філіп.

Передача коштів відбулася на автостоянці поблизу міської ради. Чиновник поклав хабара собі у кишеню. Саме затримання відбулося в службовому кабінеті Андрія Філіпа через декілька хвилин після цього.

Андрій Філіп в стінах Чортківської міської ради вважається одним із найбільш наближених до міського голови Володимира Шматька. Цілком ймовірно, що таким чином правоохоронні структури “передають привіт” самому мерові, адже до його роботи теж є чимало зауважень зі сторони закону.

 

6 коммент. к В Чортківській міській раді затримали чиновника-хабарника

  1. […] Варто нагадати, що за останні два місяці це вже другий випадок затримання на хабарі чиновника Чортківської міської р…. […]

  2. […] що під час отримання хабарів в Чорткові затримали начальника відділу міської ради та заступника міського […]

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

infoprostir@gmail.com