Тернопільська команда Януковича прагне реваншу

Один із лідерів колишньої Партії регіонів Віктора Януковича в Тернопільському районі Іван Чайківський зареєстрований кандидатом в народні депутати України в 165 виборчому окрузі. Окрім нього, на виборчих округах з’являться й інші регіонали під різними політичними брендами.

Ще на попередніх виборах до Верховної Ради України соратники втіклого президента не дозволяли собі так високо піднімати голови. Однак, команда Петра Порошенка не лише дозволила їм відновлювати свої позиції, але й записала в свої ряди.

Скажімо, до їх фракції в Тернопільській обласній раді входить декілька регіоналів, а головою фракції є довірена особа Віктора Януковича.

Івана Чайківського хоч і не взяли до Порошенка, але дозволили розширити свої бізнесові і політичні впливи.

Він перейняв ще в одного колишнього регіонала Петра Гадза (тепер – депутат обласної ради від БПП) місцевий осередок Аграрної партії. Саме з допомогою цього “нейтрального” бренду та із залученням фінансового ресурсу він допомагав порошенківцям отримувати контроль над місцевими радами під час виборів в об’єднані громади.

На цих виборах Іван Чайківський звісно не буде згадувати про своє минуле в команді Януковича. Він буде показувати із себе великого мецената, вдягатиме вишиванки, залучати до агітації священиків. Все для того, аби ввести в оману виборців. А якщо виборці на Тернопільщині та в інших областях таки поведуться, то і повернення до влади самого Януковичабуде не за горами.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

infoprostir@gmail.com