В Лановецькому районі продаж алкоголю без ліцензії не є підставою для покарання

Ще одна спроба тернопільських фіскалів притягнути до відповідальності підприємця, що продавала пиво без ліцензії, завершилась невдачею.

Про це стало відомо Інфопростору.

Провадження переданої до Лановецького районного суду справи про адміністративне правопорушення закрито через сплин строків.

Згідно протоколу про адміністративне правопорушення серії ГР № 320292 від 15.03.2019 року, 31.01.2019 року о 10 год 10 хв підприємець в с.Буглів Лановецького району Тернопільської області здійснила реалізацію пляшки пива, чим порушила ч.14 ст.15 Закону України «Про державне регулювання виробництва і обігу спирту етилового, коньячного і плодового, алкогольних напоїв та тютюнових виробів».

Згідно ч.2 ст.38 КУпроАП, якщо справи про адміністративні правопорушення відповідно до цього Кодексу чи інших законів підвідомчі суду (судді), стягнення може бути накладено не пізніш як через три місяці з дня вчинення правопорушення, а при триваючому правопорушенні – не пізніш як через три місяці з дня його виявлення, крім справ про адміністративні правопорушення, зазначені у частині третій цієї статті.

Враховуючи те, що на момент розгляду справи в суді минуло три місяці з часу вчинення жінкою  вищевказаного адміністративного правопорушення, тому суд вважає за необхідне дану справу провадженням закрити.

Читайте також:

Підприємець, який продавав пиво без ліцензії, залишився непокараним.

Підприємець, який продавав пиво без ліцензії, залишився непокараним

В Тернопільському районі податківці не змогли довести вину підприємця, яка продавала алкоголь без ліцензії.

В Тернопільському районі податківці не змогли довести вину підприємця, яка продавала алкоголь без ліцензії

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

infoprostir@gmail.com