Президент призначив голову Тернопільської ОДА

Президент України Володимир Зеленський своїм Указом від 19 березня 2020 року призначив Володимира Труша головою Тернопільської обласної державної адміністрації.

Документ оприлюднений на сайті Глави держави.

Перед цим Володимира Труша звільнено з посади голови Рогатинської районної державної адміністрації Івано-Франківської області.

Нагадаємо, вчора Зеленський звільнив голову облдержадміністрації Ігоря Сопеля, а Кабінет Міністрів України погодив кандидатуру Володимира Труша. Він є ставлеником Прем’єр-міністра Дениса Шмигаля.

Володимир Труш народився 12 квітня 1980 року в селі Лучинці Рогатинського району Івано-Франківської області. Має вищу освіту. У 2002 році закінчив НУ «Львівська політехніка»за спеціальністю фінанси, магістр з економіки і підприємництва. Також має диплом бакалавра за спеціальністю філологія, переклад (англійська мова), який також здобув у 2002 році в тій же “Львівській політехніці”. Окрім цього, в минулому році він отримав ще один диплом бакалавра в Дубенській філії вищого навчального закладу «Відкритий міжнародний університет розвитку людини «Україна» за спеціальністю право.

В 2002-2008 роках ніс службу в органах податкової міліції державної податкової адміністрації в Івано-Франківській області. Пізніше він працював в ТОВ “Ігросвіт” на посадах спеціаліста служби безпеки та директора. У 2010 році став помічником-консультантом народного депутата Валерія Колестина (Партія Регіонів). В 2016-2019 роках займався підприємницькою діяльністю. Головою Рогатинської РДА був призначений в листопаді 2019 року.

1 коммент. к Президент призначив голову Тернопільської ОДА

  1. […] Як ми повідомляли раніше, Володимир Зеленський призначив головою Тернопільсько…. […]

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

infoprostir@gmail.com