Порошенківець Валов знову стане заступником голови облдержадміністрації

Порошенківець Олег Валов знову стане заступником голови Тернопільської обласної державної адміністрації.

Про це стало відомо Інфопростору.

Швидкість зміни політичних поглядів в даному випадку просто вражає. Ще недавно він працював заступником при звільненому Степанові Барні. Але, з приходом нової влади він позбувся своєї посади.

Попередній очільник Ігор Сопель звільнив Олега Валова 29 листопада 2019 року. Пороте, новий голова облдержадміністрації Володимир Труш вирішив повернути порошенківця, як свого давнього знайомого.

Олег Валов вже відвідує наради, хоч ще і не призначений на посаду.

За час своєї попередньої роботи в облдержадміністрації він запам’ятався тим, що підписував поділ доріг на сорокаметрові ділянки для уникнення публічних закупівель під час їх ремонту.

Вже за президентства Володимира Зеленського Олег Валов відкрито вів агітаційну кампанію за висуванця Європейської солідарності у 165 виборчому окрузі Тараса Юрика під час парламентських виборів. Разом вони навідувались до священників, керівників закладів освіти та інших бюджетних установ.

Водночас, раніше ми повідомляли, що чинний заступник голови облдержадміністрації Арсен Марчишак буде переведений на голову Чортківської РДА.

1 коммент. к Порошенківець Валов знову стане заступником голови облдержадміністрації

  1. […] ніхто, а от кандидатів на заступників вже двоє: затятий порошенківець Олег Валов (він посяде місце Арсена Марчишака після його […]

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

infoprostir@gmail.com