Двоє претендентів на посади голів РДА вже освоюють майбутні кабінети

В Тернопільській області двоє претендентів на посади голів районних адміністрацій вже на повну керують не зважаючи на те, що досі офіційно не призначені.

В Кременецькому районі роздає доручення та заслуховує доповіді Василь Ясіновський, який досі очолює один із структурних підрозділів Тернопільської обласної державної адміністрації. А в Чортківському районі вже декілька тижнів керує Арсен Марчишак – чинний заступник голови облдержадміністрації.

Як свідчить фото, поширене прес-службою Тернопільської ОДА, Василь Ясіновський доповідав від імені Кременецької РДА на сьогоднішній відеонараді, а Арсен Марчишак – від імені Чортківської. Навряд вони це роблять з власної волі. Скоріш за все, такі доручення їм надав голова облдержадміністрації Володимир Труш.

Якщо полистати офіційні повідомлення Чортківської районної державної адміністрації, то можна побачити, що Арсен Марчишак вже тривалий час керує Чортківщиною.

При цьому, скоріш за все, і Ясіновський, і Марчишак отримують заробітну плату в Тернопільській ОДА, хоч формально там вже не виконують ніяких обов’язків.

Якщо Арсен Марчишак ще має якісь владні повноваження щодо працівників Чортківської РДА, як заступник голови ОДА, то Василь Ясіновський мав би усвідомити, що наразі, в Кременецькому районі він ніхто, а тому не мав би братися за чужі повноваження. Так само і працівники райдержадміністрації мали б задуматись, чи варто виконувати будь-які доручення від осіб, які не мають права їх надавати.

Нагадаємо, раніше ми повідомляли, що Арсен Марчишак претендує на посаду голови Чортківської районної державної адміністрації, а Василь Ясіновський – Кременецької.

Вчора голова облдержадміністрації Володимир Труш призначив своїми заступниками порохобота Олега Валова та політтехнолога з Чернгівщини Віктора Устенка.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

infoprostir@gmail.com