Біля центрального ринку збили вагітну жінку. Фото

Сьогодні, 17 липня, близько 11.40 біля овочевого ринку, на Шептицького збили вагітну жінку.

На час приїзду нашого кореспондента, постраждалої уже не було – її відвезли до лікарні. Аварія сталася за межами пішохідного переходу. Водій Mitsubishі, що скоїв наїзд, перебував у салоні авто Державтоінспекції.
Навколо місця ДТП зібралось кілька десятків людей – продавців із сусідніх яток та просто покупців, які в цей час завітали на ринок. Люди вимагали покарання для водія, їх же натомість міліціонери відтісняли від авто ДАІ.

– Та це жах, – обурювався чоловік років п’ятидесяти. – Та машина летіла, збила. А коли люди допомагали жінці, то ті жінки, що були у машині…Он, он вони стоять. Вони навіть з машини не вийшли.
За словами очевидців аварії, водій Mitsubishі їхав швидко. Відтак, і не дивно, що наїхав на жінку на одній із найбільш переповнених людьми ділянок біля ринку.

– Я говорила по телефону, – каже продавець однієї із торгових яток, розташованих обабіч дороги. – То було десь 11.20. Як почула удар. Підіймаю голову, а з-під коліс машини стирчать ноги. Як чоловіки, так і жінки – всі, хто це бачив, кинулись до машини.

За словами інших очевидців, водій, збивши жінку, переїхав передніми колесами через неї, а тоді лишень зупинився. Однак з машини не вийшов.

– Я не знаю, чи то в нього шок такий був, чи що, – каже продавець Світлана. – Але вже, як люди підняли той автомобіль і витягнули звідти жінку, аж тоді відкрив двері. А одна із жінок, що була в салоні, вийшла та ще й обурювалась, що, мовляв, під колеса лізуть.

Допоки люди кричали, дехто вимагав самосуду, водій Mitsubishі наполегливо кудись телефонував. Це ще більше розлютило людей, мовляв, уже шукає тих, хто «відмаже». Адже, як говорили у натовпі, він не є простим тернополянином. А після завершення розмови по телефону, чоловік час від час опускав голову та тримався руками за обличчя.

Ще більше підливали масла у вогонь чутки про те, що потерпілу «швидка» не довезла до лікарні. На щастя, інформація про смерть жінки не підтвердилась.

– Жінку доправили до першої лікарні, – повідомили на станції швидкої допомоги. – Наразі її оперують. Під час аварії вона отримала перелом ребер, тазу, розрив сечового міхура, політравму. Вона перебуває на 22-му тижні вагітності, пише «20 хвилин».

1152624

1152622

10285414m

 

4 коммент. к Біля центрального ринку збили вагітну жінку. Фото

  1. […] Як вже повідомляв «Інфопростір», сьогодні на вулиці Шептицького поблизу овочевого ринку збили жінку. […]

  2. […] писав «Інфопростір», 17 липня в Тернополі сталася резонансна ДТП. Водій позашляховика поблизу Центрального ринку збив […]

  3. […] Нагадаємо, менше місяця тому біля Центрального ринку у Тернополі збили вагітну жінку. На жаль, дитину врятувати медики не змогли. […]

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

infoprostir@gmail.com