Вагітна жінку, яку вчора збили у Тернополі, втратила дитину

Стан 30-річної жінки, яка потрапила вчора під колеса Mitsubishі поблизу овочевого ринку на Шептицького, важкий, але стабільний.

Про це повідомив головний лікар Тернопільської міської комунальної лікарні швидкої допомоги Ярослав Чайківський. Втім, більше інформації він поки не надав.

Тим часом, у рідному селі потерпілої уже готові, аби допомогти жінці фінансово. У Довжанці повідомили, що сьогодні жінка прийшла до тями.

– Ми уже готові були підіймати питання фінансової допомоги, однак, з розмови із родичами стало відомо, що родина наразі не відчуває потреби у цьому, – каже сільський голова Довжанківської сільради Олег Ткач. – Бо усі витрати, пов’язані із лікуванням, взяв на себе водій Mitsubishі. Попри те, я залишив сестрі потерпілої свою візитку, щоб зверталась за потреби.

Потерпілу, за словами сільського голови, звати Лілія. Вона із незаможної родини. Рівень достатку – нижче середнього. Вона працює на ПАП «Перемога» кухарем, а її чоловік, Дмитро – трактористом. У них – двоє дітей: 2000 та 2005 років народження.

– За дітьми наразі доглядає матір Лілії, – продовжує голова. – Також у Довжанці проживає і матір Дмитра, відтак є кому допомогти по догляду за дітьми. У лікарні біля Лілі весь час перебуває її сестра Тетяна, пише «20 хвилин».

Як повідомили у Довжанці, дитину Лілії зберегти не вдалось – були сильні кровотечі. Цю інформацію також підтвердили у відділі громадських зв’язків обласної міліції.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

infoprostir@gmail.com