Бюджет-2012 облрада прийматиме у 2014…

Станція швидкої допомоги у Тернополі не забезпечена бензином і ліками, освітянам Тернопільщини не вистачає на відпускні 13 мільйонів гривень, школи постали перед загрозою залишитись без ремонту перед початком нового навчального року, а бюджетникам із затримкою виплачують зарплати – і це ще не повний перелік того «добра», на яке Тернопілля прирекла обласна рада.

Прийняти бюджет і заразом вирішити всі ці та інші проблеми депутати матимуть можливість вже у п’ятницю. Так, на завтра, 19 липня, заплановано вкотре провести сесію обласної ради.

Нагадаємо, анонсована тиждень тому сесія була відкладена через прогнозовану відсутність кворуму. До того облрада також намагалась провести зібрання, проте для кворуму тоді не вистачило 6 депутатів.

Тож поки у облраді тривають політичні інтриги між не введеними депутатами від «Свободи» і тервиборчкомом, який блокує цей процес, страждають жителі Тернопілля.

Зауважте, Тернопільська область залишається єдиною, яка вже більше півроку (!) живе за минулорічним бюджетом, адже прийняти новий депутати ніяк не можуть. Востаннє обласна рада збиралася на сесію ще в листопаді минулого року.

Скільки ще область житиме без бюджету, сказати важко. Бо чи зберуться депутати цього разу і чи зможуть прийняти бюджет – залишається під питанням. З такими темпами у новий 2014 рік Тернопільщина йтиме із бюджетом-2012…

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

infoprostir@gmail.com