Ні бюджету, ні сесії завтра знову не буде?..

Як повідомили у прес-службі ТОО ВО «Свобода», депутати Тернопільської обласної ради від ВО «Свобода» не братимуть участь у пленарних засіданнях сесій Тернопільської обласної ради, допоки не буде припинена штучно створена політична криза в Тернопільській обласній раді.

«Внаслідок невиконання членами Тернопільської обласної виборчої комісії від Партії Регіонів, Народної партії та Комуністичної партії вимог законодавства і рішень судів, постанови Центральної виборчої комісії, депутатські повноваження 1000 днів (!) не можуть набути 19 депутатів Тернопільської обласної ради.

Таким чином, 170 тисяч мешканців Тернопільської області, що складає 15,8% виборців, не мають свого представництва в обласній раді, що є грубим порушенням Конституції України та Закону України «Про вибори депутатів Верховної Ради Автономної Республіки Крим, місцевих рад та сільських, селищних, міських голів», – йдеться у заяві «свободівців».

«Ми відкидаємо брехливі звинувачення регіоналівської обслуги про те, що начебто Всеукраїнське об’єднання «Свобода» блокує використання коштів Державного бюджету в Тернопільській області та ігнорує потреби населення. Наша громадська дія має на меті змусити владу працювати виключно в правовому полі. ТОО Всеукраїнського об’єднання «Свобода» наполягатиме на безумовному та повному виконанні вимог Конституції та законів України на території Тернопільської області. Відновлення конституційного правового порядку на Тернопільщині – захисний рубіж збереження української державності та конституційного ладу всієї Україні», – наголосили у партії.

***

Закон, порядок – все це добре, але, шановні «свободівці», у випадку неприйняття в найближчий час бюджету, доведеться, мабуть, вам розкривати свої гаманці і знімати кошти із рахунків у швейцарських банках, адже гроші на ремонт шкіл, на бензин та медикаменти для швидкої і зарплати «бюджетникам» самі не надрукуються…

1 коммент. к Ні бюджету, ні сесії завтра знову не буде?..

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

infoprostir@gmail.com