Тернопіль не має грошей через заступників мера, а Надал – не «в курсі»? Документ

Ще наприкінці травня мер Тернополя Сергій Надал написав листа в.о. голови Тернопільської обласної ради Сергій Тарашевському, у якому просить у найкоротший термін переглянути та внести зміни та доповнення до проекту Програми соціально-економічного та культурного розвитку Тернопільської області на 2013 рік, у якому, за словами міського очільника, не враховано та не включено пропозиції щодо реалізації пріоритетних об’єктів, які необхідно здійснити на умовах співфінансування у 2013 році по м. Тернополю.   

З цього приводу так і хочеться запитати Сергія Віталійовича: а ви хіба не знаєте, що такі рішення приймають на сесіях облради, яка не збиралася ще з минулого року? Дякуючи «побратимам-свободівцям» міського голови, які вже більше півроку ігнорують засідання обласної ради, Тернопільщина досі «живе» без бюджету. Але до мера Тернополя, напевно, ці новини не доходили.

Тож про те, що сесію тільки від часу написання листа «свободівці» зривали тричі, Сергій Віталійович, мабуть, також не чув. Що дивно, адже його «права рука» – Леонід Бицюра і «ліва рука» – Василь Хомінець теж є депутатами обласної ради від «Свободи», але сесію за цей час вони не відвідали жодного разу.

Тож за те, що у міста немає грошей на соціально-економічний та культурний розвиток, мер має подякувати і своїм заступникам…

Док

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

infoprostir@gmail.com