В облраді не знають, куди поділись майже 1,5 мільйони гривень на ремонт дороги на Збаражчині. Фото

Нещодавно «Інфопростір» писав про те, що частина села Олишківці відрізана від світу, оскільки там немає дороги, на будівництво якої ще три роки тому з обласного бюджету виділили майже 1,5 мільйони гривень.

Ситуацію прокоментував перший заступник голови обласної ради Сергій Тарашевський: «Хочу поінформувати громаду краю, що протягом 2010-2012 років з обласного бюджету на будівництво зазначеної дороги довжиною 2 кілометри 75 метрів було виділено 1 мільйон 332 тисячі 598 гривень. Ця сума складає 1/23 від власних коштів обласного бюджету, передбачених у ці роки на ремонт та будівництва комунальних доріг.

Більше коштів на ремонт доріг не виділося жодному населеному пункту області. Питання в іншому – чому досі там немає належної дороги і куди пішли ці кошти. Сподіваюся відповідь на це запитання дадуть правоохоронні органи. Наскільки мені відомо, зараз ситуацію  вивчає транспортна прокуратура».

Сергій Тарашевський також додав, що  у цього року на будівництво дороги  в Олишківцях облдержадміністрація рекомендує виділити 250 тисяч гривень. Однак, ці кошти без затвердження обласного бюджету не можуть бути використані.
SNC00827
SNC00825

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

infoprostir@gmail.com