Тернополянин зіграє сьогодні у Лізі Європи проти «Динамо»

Вихованець тернопільського футболу Петро Бадло, який грає за казахський «Атобе», відвідав рідний Тернопіль. Журналістам футболіст зізнався, що завжди мріяв бути в київському «Динамо», а тепер доведеться грати «проти».

Поєдинок між київським «Динамо» та казахським Актобе відбудеться сьогодні, 22 серпня, в місті Актобе на стадіоні «Центральний», а 29 серпня на НСК «Олімпійський» пройде матч-відповідь раунду плей-офф Ліги Європи УЄФА сезону 2013/14.

Петро Бадло народився у Тернополі, футболом займався у львівському спортінтернаті. На професійному рівні дебютував у 1993 році в складі «Дністра» (Заліщики), згодом завдяки успішній грі отримав запрошення від чортківського «Кристала». Пробував свої сили у складі вищолігової тернопільської «Ниви», однак закріпитися у команді не зміг, не зігравши у складі тернополян жодного матчу. У 1999 Петро Бадло переїхав до Казахстану. З 2007 року у складі команди «Атобе» 3 рази поспіль став чемпіоном країни, здобув кубок та суперкубок Казахстану.

– Не шкодую, навпаки – вдячний своїй долі, що в мене все склалось, що я перейшов, тому що команда дійсно прогресує. Чемпіонат Казахстану росте, є чому вчитись, хоча багато вже пограли.

Наразі зібрали збірні, ми гарно пройшли 10 ігор, закінчили перший етап чемпіонату на 1 місці, пройшли три раунди. Перший раз в історії Казахстану ми пройшли такий шлях, і коли нас відпустили на декілька днів з розташування клубу, я вирішив приїхати додому, бо де-де, а вдома – найкраще, – розповів Петро Бадло.

Нагадаємо, 9 серпня відбулося жеребкування раунду плей-офф кваліфікації Ліги Європи. В результаті жеребкування київське «Динамо» зустрінеться з казахським «Атобе». Суперників Петро Бадло оцінює гідно та сподівається на перемогу своєї команди, повідомляє tv-4.

– Для мене, це – дуже велике щастя, великі емоції, тому що я все життя, з дитинства за цю команду вболівав, мріяв грати в «Динамо», коли тільки начинав займатись футболом тут, на Україні. І зараз за волею долі сталось так, що я буду грати проти цієї команди, – сказав він.

Попереду – наполегливе тренування, бо поєдинок буде складний та цікавий, каже Петро Бадло. Засмучує тільки те, що гратимуть на Україні на НСК «Олімпійському» 29 серпня без глядачів – так вирішило УЄФА.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

infoprostir@gmail.com