“Мера затримували, як злочинця-кілера”

Підприємці міста Зборова слідом за депутатами міськради висловили свою підтримку меру міста Олексію Шевчуку, якого підозрюють у хабарництві. Дана стаття була опублікована в районній газеті «Зборівська дзвіниця» №38 від 20 вересня 2013р.

 

ЗВЕРНЕННЯ ПІДПРИЄМЦІВ М. ЗБОРОВА

Ми, підприємці і жителі м. Зборова, не можемо залишатися осторонь ситуації, яка склалася з мером нашого міста О.П. Шевчуком.

З його приходом до влади на посаду міського голови ми, як жителі міста, не можемо не бачити величезний об’єм роботи, яка була проведена з благоустрою Зборова. З ініціативи мера було багато зроблено стосовно освітлення вулиць міста, реконструкції парку, ремонту тротуарів центральної вулиці, ямкового ремонту інших вулиць, облагородження міського кладовища, ремонту дитячих садочків і відкриття нових груп та багато інших корисних справ щодо наведення порядку на території Зборова.

Не можна не відзначити і роботу комунальних служб міста. Якщо раніше КП «Зборів» і КП «Зборівський водоканал» були в глибокому занепаді, то за ці роки вони досягли значного покращення в роботі і на сьогодні працюють з прибутком.

Як підприємці, ми не можемо не відзначити здорового клімату у ставленні міської влади до нас. Це й вирішення питань узаконення розміщення МАФів, ринків і інших об’єктів для здійснення підприємницької діяльності. Це і постійний контакт з нами у питаннях благоустрою в місті. Адже ми живемо тут; тут наші сім’ї – діти, онуки, і ми хочемо, щоб наше місто виглядало охайним і чистим.

Ми розуміємо, що бюджет нашої міської ради не має коштів для вирішення цих питань, і ми готові допомагати місту. За спонсорські кошти підприємців проводилося багато робіт як з благоустрою, так і з соціального захисту вразливих верств населення. І ми можемо заявити, що жодного разу не виникало навіть сумнівів у нецільовому використані зібраних пожертв. Ми повністю відкидаємо наміри О.П. Шевчука присвоїти собі надані приїжджим підприємцем гроші. До речі, практика допомоги коштами на проведення будь-яких заходів (фестивалі, Дні міста та інші святкування) існує всюди. І ми не вбачаємо в цьому нічого поганого, оскільки розуміємо, що гроші в місцевих бюджетах на сьогодні – мізерні.

І тепер у нас виникає запитання до «підприємця», який спровокував дану справу: хто насильно від нього вимагав гроші і чи насправді він підприємець?

І ще одне: нас обурюють методи затримання п. О.П. Шевчука. Складається враження, що проводилася спецоперація з затримання небезпечного злочинця-кілера, який у будь-яку секунду міг застосувати зброю: молоді підготовлені хлопці кинули на асфальт літнього чоловіка і топталися по ньому. Такі дії міліції недопустимі, бо принижують людську честь і гідність громадянина України, а на його місці може опинитися будь-хто. Тому ми надіємось, що керівництво правоохоронних органів зробить відповідний висновок, і працівники, які діяли не адекватно до ситуації будуть покарані. Адже все це відбувалося на очах більше ста громадян міста та його гостей.

Підсумовуючи вищесказане, ми звертаємось до всіх органів влади, правоохоронних та судових органів з вимогою глибинно і досконало розібратися у всіх правових та моральних аспектах цієї справи.

На завершення висловлюємо жаль, що сьогодні всі задумані проекти з благоустрою призупинені.

 

Рада підприємців м. Зборова

Стаття підприємців

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

infoprostir@gmail.com