Даішники платитимуть штрафи водіям

Депутат від ВО «Батьківщина» Леонід Ємець пропонує штрафувати «даішників» у випадку, якщо вони необґрунтовано зупинили водія.

«Дорогі друзі. Хочу порадитись. Зараз займаємось розробкою законопроекту щодо введення відповідальності працівників ДАІ за не обґрунтовану зупинку. Є ідея зобов’язати їх виплатити штраф на користь водія. Дуже багато юридичних нюансів, але нічого неможливого. Необгрунтованість зупинки потрібно буде в змагальному порядку доводити у суді, дякувати прогресу на сьогодні є і відеореєстратори і камери у мобільному і т. д. Мені ідея подобається, єдине питання чи готові водії витрачати свій час на те щоб покарати даішніка-«безпредельщика»?», – написав нардеп на своїй сторінці у «Фейсбуці».

Користувачі активно коментують даний пост: хтось “за” такий законопроект, оскільки таким чином водії сподіваються, що “даішники” перестануть поводити себе із водіями по-хамськи, хтось – сумнівається у тому, що закон залишиться не тільки на папері, а хтось – і справді не впевнений, що власники транспортних засобів захочуть возитися по судах. Проте, як запевняють водії, якщо добряче припечуть,то більшість погодиться на бюрократичну судову тяганину із співробітниками ДАІ.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

infoprostir@gmail.com