Тернополяни пішли війною на прокуратуру і міську раду. Фото

Сьогодні, як вже повідомляв «Інфопростір», мерія заборонила тернополянам проводити мирну акцію протесту по вулиці Листопадовій, 2.

Не зважаючи на це, місцеві мешканці, які обурені беззаконням, яке чиниться у місті, прийшли у вказаний час, щоб висловити своє незадоволення діями прокуратури і мерії на чолі з Надалом. За їхніми словами, вони повідомили місцеву владу про майбутню акцію, тому мають повне право зараз її проводити.

На мітинг прийшли підприємці, які шоковані тим, як міська рада на незаконних підставах відбирає в них приміщення і позбавляє єдиного способу заробітку, а прокуратура ці рішення вважає правомірними; прийшли і тернополяни в підтримку незаконно ув’язненого підприємця Сорокаліта. До протесту приєдналися також мешканці вулиці Орлика і небайдужі місцеві жителі, які висловили своє «ні» забудові у парку Національного Відродження та інших дерибанівських дій «свободівської» мерії.

Як зазначили мітингуючі, у Києві «Свобода» бореться із корупцією, а у Тернополі – її очолює.

Розігнати мітингувальників намагалися представники МВС, в тому числі Василь Облещук, начальник міліції громадської безпеки УМВС України в Тернопільській області, мотивуючи все рішенням міської ради, проте тернополяни показали всі документи, за якими мають право проводити акцію протесту.

Під час словесної перепалки, жінці-підприємцю стало погано.

Як запевнили учасники протесту, якщо вони не доб’ються законного рішення у своїх справах, то понесуть славу про беззаконня у Тернополі до столиці, а також приєднаються до Врадіїївської ходи. Свою акцію вони проголосили безстроковою.

IMG_6224 копия
IMG_6239 копия
IMG_6234 копия
IMG_6231 копия
IMG_6205 копия
IMG_6235 копия
IMG_6221 копия
IMG_6215 копия
IMG_6220 копия
IMG_6210 копия
IMG_6241 копия
IMG_6249 копия
IMG_6251 копия
IMG_6254 копия

1 коммент. к Тернополяни пішли війною на прокуратуру і міську раду. Фото

  1. Микола сказав:

    Більших хабарників і хапуг чк в “свободі” просто немає в області!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

infoprostir@gmail.com