Список усіх “досягнень” бездіяльної облради. Документ

Як вже повідомляв «Інфопростір», завтра багатостраждальна обласна рада збереться на сесію, на якій, за очікуваннями, мають обрати нового очільника відомства та бюджет на 2013 рік.

Саме відсутність головного кошторису області призвела до цілого списку проблем, з якими зіткнулись різні структури на Тернопільщині.

Найбільші проблеми – із виплатами заробітних плат, лікарняних та відпускних «бюджетникам».

Також діти, які навчаються у Коропецькому ліцеї-інтернаті, не змогли поїхати на оздоровлення через те, що коштів на це не було заплановано. Окрім того, навчальні заклади області залишилась без фінансування ремонтних робіт для підготовки до нового навчального року. Тож ремонти або не відбулись, або проводились за кошти батьків. А у Гримайлівській школі-інтернеті немає коштів навіть на харчування школярів та оплату за опалення.

Та однією із найбільших проблем, яка може понести за собою летальні випадки, це – відсутність фінансування на лікування хворих із нирковою недостатністю.

Маємо надію, що завтра бюджет все ж приймуть. Але питання в іншому: чи по силах депутатам облради вирішити всі проблеми, на які вони прирекли Тернопільщину своїми політичними амбіціями?

Ода

Ода2

ода3

ода4

ода5

ода6
ода7
ода8
ода9
ода10
ода11

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

infoprostir@gmail.com