Водій, який насмерть збив дівчину на Злуки, гуляє на свободі. Фото

7 листопада минає сороковий день, як у резонансній аварії загинула 15-річна Василина. Водій BMW – не під арештом. Однак в міліції запевняють, що в момент скоєння ДТП він був тверезим.

Нагадаємо, аварія трапилась 29 вересня на пр. Злуки. 15-річна Василина, жителька с. Оліїв Зборівського району, загинула на пішохідному переході під колесами BMW. Від отриманих травм дитина померла на місці аварії. На вулицю вийшли сотні тернополян, і лише втручання правоохоронців вберегло водія іномарки від самосуду.

1161341

На сьогоднішній день призначені всі експертизи, – повідомив начальник обласної міліції Віктор Сак. – Чекаємо результатів, і матеріали будуть направлені до суду.

Водія не затримували, каже Віктор Сак. Слідчі, там де санкція передбачає тримання під вартою, вносять клопотання. Це відповідно до Кримінального кодексу. І суддя обирає міру запобіжного заходу. Чому водія, який збив дитину на пішохідному переході, не арештували – претензії не до міліції.

Єдине, що можу ще додати у цій справі – водій був тверезий, – підсумував Віктор Сак. – Далі справа за судом.

1161340

Василина – була першокурсницею Тернопільського вищого професійного училища сфери послуг та туризму. Лише неповний місяць вона вчилась і проживала в Тернополі. Тут і загинула.

15-річна дівчинка росла у багатодітній родині. У неї залишились брат і двоє сестер. Василина не дожила рівно місяць до свого 16-річчя.

20 хвилин

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

infoprostir@gmail.com