Скандал в тернопільській школі

У тернопільській загальноосвітній школі стався прикрий інцидент. Між хлопцем та дівчиною, котрі навчаються у сьомому класі, виник конфлікт, який переріс у бійку.

Здогадатись, хто вийшов переможцем, не складно, але для представника сильної статі цей вчинок не пройшов безслідно. В результаті сутички дівчина отримала чисельні травми, вони були настільки сильними, що довелось викликати «Швидку допомогу». Звичайно, даний інцидент не залишили без уваги співробітники правоохоронних органів. Наступного для після випадку міліціонери мали допитувати свідків.

Стало відомо, що бійці дійсно мало бути місце, трапилась вона у приміщенні навчальної аудиторії. Дівчину в той же день відправили додому, лікарі надали їй первинну медичну допомогу, але потреби у госпіталізації немає. На сьогоднішній день її здоров’ю, окрім психічної частини, нічого не загрожує. Як і годиться, міліціонери прибули до місця пригоди, але карну справу не запроваджували. За короткий час батьки однокласників змогли дійти згоди, тому за фактом примирення сторін конфлікт вичерпано.

Варто зазначити, що управління освіти нічого не знає про випадок. Покази представників відомства суперечать словам керівника ЗОШ №16. Як стверджує Петро Ковч, бійка дійсно була і її зафіксували міліціонери. Водночас директор запевняє, що батьки дійшли консенсусу, тому сьогодні немає необхідності давати справі хід. Однак, правоохоронці таки провели виховну роботу з учнями сьомого класу в профілактичних цілях. Вони висловили сподівання, що більше подібних конфліктів у навчальному закладі не станеться. Наразі постраждала почуває себе добре і вже навіть відвідує уроки. Про причини бійки сторони не розповідають.

ternopil-online

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

infoprostir@gmail.com