Що робить Надал … під носом у Надала? Фото

Після публікації матеріалу «Тернопільські молодики хамили і охороняли знесену зупинку, наче Межигір’я», у якому, нагадаємо, журналістам «Інфопростору» забороняли фотографувати, як демонтують зупинку на вулиці 15 Квітня, на сайті міської ради з’явився коментар щодо цієї ситуації.

«9 листопада невідомі особи самовільно, без дозвільних документів знесли зупинку громадського транспорту на вулиці 15 квітня, чим завдали значних матеріальних збитків місту, повідомили у прес-службі міської ради.

Знищення комунального майна тягне за собою кримінальну відповідальність, відтак міський голова Тернополя Сергій Надал звернувся до начальнику Державної архітектурно-будівельної інспекції Юрія Олійника, начальника управління внутрішніх справ України в Тернопільській області Віктора Сака та прокурора міста Тернополя Віталія Сідорова з проханням встановити та притягнути до відповідальності осіб, які самовільно демонтували зупинку громадського транспорту.

Надаємо текст звернення повністю:

«З метою дотримання законних прав та інтересів членів територіальної громади міста Тернополя, недопущення та запобігання випадків порушення вимог містобудівного законодавства, просимо в межах наданих законом повноважень вжити заходів реагування щодо встановлення та притягнення до відповідальності осіб якими самовільно демонтовано зупинку громадського транспорту по вул. Київська «зупинка вул. 15 квітня» (до центру навпроти ринку), що призвело до грубого порушення вимог законодавства, порушення прав громадян у сфері транспортного обслуговування та завдало значних матеріальних збитків».

Не знаємо, як вам, а нам цей коментар видається дешевою “відмазкою”. Дуже сумнівно, що без вказівки зверху хтось так просто би зніс цілу зупинку, та ще й посеред білого дня.

А якщо це і так, то який із Надала очільник міста, якщо у нього практично «під носом» (адже, це – не окраїна Тернополя, а багатолюдне місце, біля базарчику) крадуть міське майно?

До слова, сьогодні у обідню пору ті ж молодики целофаном огороджували територію на місці знесеної зупинки. До речі, огороджена територія за площею вдвічі, а то й втричі більша за ту, що займала зупинка.

P.S. Чи вірите ви, що без дозволу міського голови можна знести зупинку громадського транспорту? Відповіді шукайте тут.

P.P.S. Прохання до тернопільських сайтів давати гіперпосилання на матеріал і НЕ ОБРІЗАТИ маркування фото.

1 коммент. к Що робить Надал … під носом у Надала? Фото

  1. […] на вулиці 15 Квітня знесли конструкції зупинки, а у міській раді стверджують, що люди зробили це без відповідного дозволу. Чи […]

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

infoprostir@gmail.com