Тернопільські дітки ходять в садочок калабанями і грядками. Фото

Вже більше трьох тижнів тривають ремонтні роботи дороги у дворі на вулиці Б. Лепкого, що навпроти дитячої бібліотеки. Там вже встановили нові бордюри, а незабаром встелять нове асфальтне покриття. Зараз дорога засипана камінням, тому тернополяни наразі не можуть тут проїхати на авто.

До слова, дана дорога веде до дитячого садку, тому батьки радіють, що її нарешті відремонтують.

Як розповів «Інфопростору» тернополянин Павло, він щодня привозить сюди свою дочку у садок. «Дорога тут, звичайно, була страшна, одні ями. Був здивований, що її почали ремонтували, адже це – не дорога у центрі міста чи, принаймні, та, якою масово їздить транспорт, а не всім знайома, захована у дворі, – каже пан Павло. – Тому радий, що влада нарешті згадала, що у місті є не тільки Набережна і фонтани».

До слова, поруч із дорогою у не менш жахливому стані перебуває тротуарна доріжка. За словами пані Марії, вона щодня ходить цією дорогою зі своєю дочкою, проводжаючи і забираючи її із садочка.

«Після дощу тут неможливо пройти: величезні калюжі і болота нам щораз доводиться обходити грядками біля прилеглих будинків, – розповіла пані Марія. – Чому ремонтують дорогу, а не пішохідну доріжку, ми не знаємо. Але сподіваємось, що відремонтують і тротуар, щоб тут нарешті можна було спокійно ходити, не боячись забруднитись».

IMG_7627 копия

IMG_7628 копия

IMG_7639 копия

IMG_7635 копия

1 коммент. к Тернопільські дітки ходять в садочок калабанями і грядками. Фото

  1. […] розповів «Інфопростору» тернополянин Павло, він щодня привозить сюди свою […]

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

infoprostir@gmail.com