В Тернополі облили зеленкою і викинули в смітник чиновника. Фото

22 грудня громадські активісти люстрували щойно призначеного в. о. начальника Інспекції державного архітектурно-будівельного контролю у Тернопільській області Михайла Горішного.

 Чиновника звинувачують у причетності до скандальної забудови по вулиці Громницького на території школи №9, а також його назвали ставленником міського голови Сергія Надала.

IMG_4328

Пана Горішного закинули у сміттєвий і закрили кришку. Загалом в «органі» люстрації він перебував кілька хвилин. Попередньо близько двох десятків чоловіків на чолі з помічником лідера Радикальної парії Олега Ляшка Богданом Ревою прийшли у кабінет Михайла Горішного, аби поспілкуватися з ним. Як виявилося, його тільки сьогодні призначили на посаду приставкою «в. о.».

На запитання про причетність до скандальної забудови території школи №9 у Тернополі, Михайло Горішний відповів, що донедавна очолювана ним приватна фірма «Техпанель» є одним із інвесторів та членів кооперативу у проекті. У свою чергу активісти зауважили, що у них інформації про його безпосередню причетність до будови. За їх інформацією, протягом довгого часу він особисто виплачував зарплатню робітникам на Громницького.

IMG_4099

Під кінець активісти звинуватили Горішного у зв’язках зі скандальним комунальним підприємством «Тернопільбудінвестзамовник». Також за словами несподіваних гостей дозвільної установи, кандидатуру і призначення нового керівника архбудконтролю лобіював Сергій Надал.

Після всього Мхайлу Горішному запропонували написати заяву на звільнення. Той категорично відмовився. Молоді люди у балаклавах повели чиновника до входу в установу, де кинули його сміттєвий бак, облили зеленкою і закрили кришку. Кілька хвилин Горішний посидів у середині. Потім вийшов і відмовився коментувати ситуацію.

IMG_4125

IMG_4151

IMG_4133

IMG_4143

IMG_4219

IMG_4225

IMG_4222

IMG_4260

IMG_4270

IMG_4273

IMG_4282

IMG_4316

 

 

ternopoliany.te.ua

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

infoprostir@gmail.com