На Кренеччині суддя, яку люстрували смітником, судить невинного чоловіка?

Жителі Кременця звернулися по захист до незалежної профспілки. Шукати підтримки у “Трудової солідарності” кременчанина Анатолія змусили неправомірні дії правоохоронців, які намагаються зробити із чоловіка винуватця ДТП.

Як розповів пан Анатолій, який працює водієм в охоронній фірмі «Максима», 9 січня їхнє авто виїхало за сигналом. Рухаючись однією із центральних вулиць міста, він помітив, що просто посеред дороги почала розвертатися інша автівка, створюючи цим аварійну ситуацію. Аби не таранити її, водій службового авто з’їхав на бік і зіштовхнувся із таксі, що стояло на обочині.

Працівники Кременецького ВДАІ спочатку навіть не хотіли оформляти ДТП. Ймовірний винуватець транспортної пригоди встиг відігнати свою машину, доки останні їхали на виклик. Чоловік, що спричинив аварійну ситуацію, за словами свідків, був добре їм знайомий, адже це… колишній працівник Кременецької прокуратури на прізвище Цимбалюк. Він привітався із даївцями і за кілька хвилин залишив місце аварії зі словами: «Якщо щось – зателефонуєте…».

На сьогодні співробітника охоронної фірми звинувачують у спричиненні аварії. За його словами, працівники ДАІ не провели жодних дій, направлених на виявлення справжнього винуватця ДТП, зокрема, не взяли до уваги численних свідків події. «Працівники міліції ігнорують покази свідків і всіляко покривають працівника прокуратури», – йдеться у заяві Анатолія.

Судові засідання уже декілька разів переносили через те, що справу має розглядати та ж суддя Варневич, яка внаслідок «народної люстрації» побувала у сміттєвому баку. Наразі вона перебуває на лікарняному.

Цікаво, чи зробила представниця судової гілки влади певні висновки для себе і чи керуватиметься вона тепер літерою закону чесно, а не так, як комусь вигідно? Цей суд стане своєрідним іспитом на справедливість для «люстрованої» судді: чи захистить суд права простого водія, чи діятиме в інтересах колишнього прокурора?

 

1 коммент. к На Кренеччині суддя, яку люстрували смітником, судить невинного чоловіка?

  1. ганна сказав:

    суддя буде д1яти зг1дно закону 1 документ1в досудового розсл1дування, а на вашими домислами та баченням проблеми. Так мае бути, а не так як вам здаеться. Вас би ще заодно добре покарати, щоб не протягували руки куди не сл1д.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

infoprostir@gmail.com